TOEKOMSTIG AANBOD

Point of View straalt kwaliteit, klasse en exclusiviteit uit door de perfecte samenhang tussen ontwerp en materiaalgebruik. Verfijnt en robuust, onderhoudsvriendelijk en duurzaam. Bij het metselwerk is gebruik gemaakt van een duurzame baksteen die de woningen een zonnige en warme uitstraling geeft. De woningen worden aangesloten op het stadswarmtenet. Hiermee worden aanzienlijke stappen gezet op het gebied van CO2-reductie. In de woning wordt deze warmte gebruikt voor de overal aanwezige vloerverwarming die per ruimte instelbaar is.

In Point of View komen ruime drie- en vierkamer appartementen vanaf ca. 65 m² oplopend tot 120 m², hebben een royale woonkamer met luxe open keuken en zijn voorzien van vloerverwarming. Vanuit de woonkamer stap je zo op het royale balkon. Naast de twee slaapkamers heeft elke appartement een apart toilet en een complete badkamer. Een separate berging in de kelder en een parkeerplaats maken deze appartementen compleet en comfortabel.

Op de 10de en 11de verdieping komen drie schitterende penthouses met woonoppervlaktes vanaf ca. 175 m² tot 200 m². Minimaal 3 slaapkamers, een grote woonkamer, 2 badkamers en twee ruime balkons/terrassen met schitterend uitzicht op Utrecht en Nieuwegein. Ze krijgen een ruime inpandige berging, een extra berging in de kelder en 2 parkeerplaatsen.