Smart en Duurzaamheid

SMART EN DUURZAAMHEID

Niet alleen de bouwwereld verandert, maar ook de woonwensen van de consument veranderen. Een woning moet voldoen aan de wensen van de bewoners, tegelijkertijd een lange levensduur hebben en energiezuinig zijn. Duurzaamheid en domotica gaan hand in hand. Wonen in Point of View is smart en duurzaam wonen.

SMART LIVING

Bij de appartementen wordt ook ‘Smart Living’ toegepast: slimmer wonen met je smartphone! Zo komt er een thermostaat, rookmelder en videofoon die zijn verbonden met je mobiel. Bedien op afstand de temperatuur in hui en doe de deur open via je mobiel. Point of View krijgt voorbereiding op glasvezel, zodat u snel internet heeft thuis. Door toepassingen van de nieuwste technologie geniet u van een optimaal werkend en uitbreidbaar wifinetwerk.

DUURZAAMHEID

Als je over duurzaamheid praat, zijn de appartementen klaar voor de toekomst. Natuurlijk hebben alle woningen een laag energieverbruik en het kan nóg duurzamer met opties zoals een voorbereiding op een oplaadpunt voor je elektrische auto of fiets in de parkeergarage en/of berging.HR+++ GLAS

Dit hoogrendements glas heeft de hoogste isolatiewaarde van alle soorten glas. Dit glas is maar liefst driedubbel glas en bestaat uit 3 glasplaten met twee lagen stilstaande lucht ertussen.

VLOERVERWARMING EN WARM WATER

Point of View wordt aangesloten op de stadsverwarming. Dit is een schonere vorm van verwarming omdat er warmte gebruikt wordt die vrijkomt bij bijvoorbeeld de verbranding van afval of het opwekken van stroom. Dit is ook een enorme CO2 besparing. Tevens wordt het onderhoud door de gemeente geregeld. De hoofdverwarming is vloerverwarming. Dit is heerlijk comfortabel en zeer energiezuinig.

ELEKTRISCH KOKEN

Alles elektrisch in huis betekent ook dat je elektrisch gaat koken. Bijvoorbeeld op inductie. Dit is mooi strak en ook makkelijk schoon te
maken. Ideaal!

ENERGIE EN GELD BESPAREN

Een deel van de elektriciteit in Point of View wordt middels zonnepanelen opgewekt. Dit is nagenoeg voldoende om de algemene ruimtes (verlichting), de schuifpui in de entree en de liften te laten werken.